joi, 4 mai 2017

                                  Sanatatea este cea mai mare bogatie a omului !




Sanatatea este primul dar pe care omenirea il primeste la nastere. Corpul uman este cel mai complex si perfect combinat in care fiecare celula isi are rostul ei si fiecare organ isi are functia lui pe care si-o exercita fara sa fie reprogramat. 

Cu grija si atentie putem avea grija de sanatatea noastra astfel incat anii ce-i adaugam buchetului vietii sa aduca bucurie si zile senine.

An de an am avut un sentiment ciudat in ziua aniversarii zilei mele de nastere,eram suparata ca s-a mai dus un an din viata mea.
Pana intr-o zi cand un citat celebru m-a facut sa inteleg semnificatia zilelor de nastere.



Din acel moment nu am mai inceput sa scad anii vietii ci am inceput sa-i adaug vietii mele. Astept cu bucurie fiecare zi de nastere. 
Dar pentru a ma bucura din plin de frumosii ani deasemenea ma inspira si citatul acesta :




Grija pentru corpul tau ,pentru sanatatea ta,incepe in primul rand prin preventie. Trebuie sa fim atenti la alimentatie,la excese,la tentatii,la o viata sedentara,la vicii ( tutun,alcool,consumul excesiv de zahar si grasimi ).
Fiecare minut al zilei este filtrat de organismul nostru,micul combinat uman lucreaza 24 din 24 de ore.Fiecare organ din corpul uman lucreaza la capacitate maxima pentru ca noi sa ne simtim bine.

Ayurveda,medicina traditionala indiana,ofera solutii naturale atat pentru vindecarea cat si pentru mentinerea sanatatii.In timp ce medicina moderna incearca sa trateze boala Ayurveda ajuta organismul bolnav sa-si regleze functiile ,sa se autovindece.

Brander - https://www.facebook.com/Brander.ro/?fref=ts - si Ayurmed -  https://www.facebook.com/ayurmed.ro/?fref=ts - mi-au oferit spre testare si prezentare  LIVECOM TABLETE ,alternativa Ayurvedica pentru un ficat sanatos.





 Plantele medicinale continute in produsul ayurvedic Livecom reusesc sa ne ajute sa ne pastram starea de sanatate a ficatului, splinei si a sangelui chiar si in conditiile unei alimentatii dezechilibrate.

LIVECOM Tablete contine substante bioactive din plante medicinale ayurvedice care sustin ficatul in procesele de metabolizare si stocare a principiilor nutritive in organism.

Perioada Sarbatorilor Pascale ,cu preparate grele si portii generoase,perioada de iarna,cu lipsa alimentelor bogate in vitamine si saruri,consumul de grasimi si zahar au suprasolicitat ficatul.

Ficatul, asa-numitul organ tacut, reprezinta adevarata uzina chimica a organismului nostru. Cand el este bolnav, intregul corp sufera. Oboseala, durerile abdominale, digestia greoaie sunt doar cateva semne pe care ni le poate da ficatul. Inainte de orice, ficatul este agresat de alimentatia inadecvata, de poluare, de alcool, de o serie intreaga de medicamente .

Ficatul este un organ, parte a aparatului digestiv, ce este prezent la majoritatea animalelor superioare. Acesta are numeroase funcții în organismul uman, în special în metabolism.


Functiile ficatului : 


  • Neutralizarea corpurilor externi din organism, în special a toxinelor, jucând astfel un rol important în imunitatea corpului
  • Depozitează numeroase vitamine, precum vitamina A și vitamina B12, precum și o serie de microelemente esențiale
  • Participă în metabolismul glucidelor și proteinelor
  • Sinteza colesterolului, fosfolipidelor, lipoproteinelor și a lipidelor
  • Producerea bilei
  • Descompune hemoglobina





LIVECOM Tablete de la Ayurmed (  www.ayurmed.ro. ) stimuleaza refacerea celulei hepatice lezate si aparitia de noi celule prin favorizarea sintezei de proteine la nivelul ribozomilor .


Ribozomii sau Corpusculii lui Palade generați de nucleoli sunt constituiți din ARN. Ei se găsesc liberi în citoplasma celulara sau atașați reticulului endoplasmatic, formând cu acesta reticulul endoplasmatic rugos. Ribozomii sunt sediul biosintezei proteinelor specifice. Ribozomii celulelor procariote au dimensiuni mai mici decat la eucariote. Nu prezinta membrana la periferie și sunt alcătuiți din 2 subunități (una mică si una mare). În timpul procesului de sinteză, ribozomii acționează ca punct de legatură între toate moleculele implicate, precis poziționate unele față de celelalte. Diametrul ribozomilor este de aproximativ 20 nm.

Protejarea integritatii membranei celulare hepatice impiedica patrunderea in celule a substantelor toxice ce provin din alimentatia dezechilibrata,consumul de alcool,folosirea medicamentelor hepatotoxice sau a drogurilor.

LIVECOM Tablete  -  http://www.ayurmed.ro/products/Livecom-Tab.html  -

Aportul de fier din LIVECOM Tablete asigura oxigenarea optima a tesuturilor prin mentinerea concentratiei optime de hemoglobina in hematii si creste rezerva de fier din organism.Fitonutrientii contribuie la protejarea celulelor hepatice impotriva stresului oxidativ si a proceselor degenerative.

Prin mentinerea unui tranzit intestinal normal se asigura absortia eficienta a nutrientilor din tubul digestiv si este sustinut procesul de detoxifiere prin eliminarea deseurilor metabolice si a toxinelor din organism.

Sustine secretia biliara si evacuarea normala a bilei din vezica biliara,contribuind astfel la digestia grasimilor si la mentinerea nivelului normal al colesterolului si a lipidelor din sange.

LIVECOM Tablete ajuta la refacerea organismului dupa suprasolicitae,oboseala,toxiinfectii alimentare,terapii cu potential hepato-toxic si in covalescenta.

Doza zilnica recomandata este de 1-2 tablete de 3 ori pe zi,minim 1 luna,optim 3 luni. 

A trecut doar 1 saptamana de cand am inceput tratamentul cu suplimentul alimentar  LIVECOM Tablete si pot spune ca ma simt mai energica,starea de somnolenta si oboseala s-a diminuat,acum fiind constienta de cat sunt de nocive unele obiceiuri nesanatoase pentru ficatul meu,evit alimentatia neregulata,alimentele grase,consumul de zahar excesiv,am redus si numarul cestilor de cafea baute intr-o zi.

Ayurmed inseamna si un nou stil de viata !

LIVECOM Tablete pentru un ficat sanatos !

#sanatate  #ficatsanatos #sanatateaficatului #ficatgras #ficatobosit#remediinaturale #remediidinplante #fitoterapie #remediiayurvedice#Ayurmed #Ayurveda 









O vorba din popor ne spune ca : Daca sanatate avem,de toate avem ! 
Sanatate,ca-i mai importanta decat toate !










                           








7 comentarii: