duminică, 17 decembrie 2017

NEURO POWER - Sistem nervos puternic si sanatos 


NEURO POWER este un supliment natural din plante medicinale indiene care ajuta la buna circulatie sanguina la nivel cerebral, imbunatatirea memoriei, cresterea capacitatii de concentrare si diminuarea stresului.


Suplimentul alimentar NEURO POWER contine un amestec de plante ayurvedice bogate in substante active care contribuie la buna functionare a sistemului nervos prin mentinerea integritatii neuronilor si a ritmului normal de transmitere a informatiilor. Sunt sustinute functiile cerebrale integrative (memoria, perceptia, concentrarea, sistematizarea si retinerea informatiilor) si coordonarea fizico–mentala. Prin sustinerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral este asigurat aportul de substante nutritive care contribuie la sanatatea si funcționarea normala a creierului. Componentele antioxidante din plante sustin organismul in protejarea celulelor neuronale impotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative si imbatranirii premature.


NEURO POWER contribuie la:
-          buna functionare a sistemului nervos prin mentinerea integritatii neuronilor si a ritmului normal de transmitere a informatiilor.
-          sustinerea functiilor cerebrale integrative (memoria, perceptia, concentrarea, sistematizarea si retinerea informatiilor) si coordonarea fizico–mentala.
-          sustinerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral si asigura aportul de substante nutritive care contribuie la sanatatea si functionarea normala a creierului.
-          sustinerea organismul in protejarea celulelor neuronale impotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative si imbatranirii premature.

In aceasta perioada stresul sarbatorilor este mare, curatenie generala, mesele de sarbatoare, cadourile, toate suprasolicita chiar daca rezultatul final este unul mareț si bucuria sarbatorilor va face uitată perioada premergatoare sarbatorilor, Neuro Pover de la Ayurmed - https://www.ayurmed.ro/ - ne va ajuta sa trecem mai usor peste aceasta perioada stresanta.

Datorita continutului de ingrediente active Neuro Power -https://www.ayurmed.ro/products/Neuro-Power-Tablete.html - protejeaza sistemul nervos,suprasolicitat de stresul zilnic.

Contine : 
Passiflora incarnata (Floarea pasiunii), extract din parti aeriene 
Tamarindus indica (Tamarin), extract din seminte 
Ginkgo biloba(Arborele-pagodelor), extract din frunze 
Salvia officinalis (Salvie), pulbere din frunze
Hypericum perforatum (Sunatoare), extract din parti aeriene 
Acacia arabica (Guma acacia)

Aveti grija de sanatate ca-i mai buna decat toate !

#sanatate #memorie #concentrare #antistres 


COMPOZITIE

COMPOZITIE
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu