marți, 31 iulie 2018

Tarta cu dovlecei si ciuperci





Ingrediente :

2 kg dovlecei
1 kg ciuperci
400 gr fasole ferde congelata sau orice mix de legume
4 oua
300 g cas
200 g branza feta
1 legatura de patrunjel verde si marar 
2 ceape mica sau 4 cepe verzi
1 cescuta de ulei
150 g pesmet
5 linguri faina 
sare,piper macianat.MAGGI Ideea Zilei Intersavor Legume



Mod de preparare :

Dovleceii se curata de coaja de de samburi,se dau pe razatoarea de mere se sareaza si se lasa 40 de minute ca sa isi lase zeama si sa se inmoaie.
Ciupercile se taie cuburi . Faolea verde congelata se pune la fiert 10 minute.Se strecoara.

Taiem o ceapa alba sau 2 cepe verzi marunt si o calim in ulei , adaugam ciupercile, acoperim si lasam la fiert 20 de minute pana le scade apa ce si-au lasat-o.

Stoarcem bine dovleceii , le adaugam ciupercile fierte, casul si branza feta date pe razatoare, patrunjelul si mararul tocate marunt. Taiem marunt si ceapa, o punem in compozitie, condimentam cu sare,piper, Maggi Intensavor Legume, punem ouale, faina si pemetul. 


Amestecam bine, ungem o tava cu ulei si tapetam cu pesmet. Turnam compozitia in tava, o dispersam uniform in ea si o coacem 50-60 de minute la foc mic.

Se serveste ca atare sau cu sos de smantana cu usturoi, sos de rosii cu bususioc sau cu orice altceva va place. 
Pofta buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu