joi, 24 noiembrie 2016

Portret de Romanca Rasfatata cu Apidermin 
Mami de Sofia-Maria




Povestea cu printi si printese se afla in fiecare dintre noi. Totul incepe cu a fost odata si continua cu suntem noi,o familie.Mama,Tata si puiutii.

A fost odata Claudia.O domnisoara draguta,printesa din povestea noastra.Printul a privit-o in ochi iar apoi au privit amandoi in aceeasi directie.Au pornit pe drumul vietii si in drumul lor li s-a alaturat Sofia-Maria.Un ghiocel care acum are 1 an si 5 luni, 
De cand ghiocelul Sofia-Maria a rasarit in gradina prietenei mele Claudia parca timpul are alta dimensiune.

Zilele se succed cu repeziciune,parca sunt prea scurte,iar daca pana la sosirea Sofiei-Maria, Claudia era o printesa tare cocheta,cu programari regulate la cosmeticiana,la coafor,la manichiura / pedichiura,de cand a rasarit in casa lor raza de soare Sofia-Maria toata perioada aceea a devenit istorie.



Cat era bebelusa Sofia alaptatul,plimbarile in parc,baita ,toate alcatuiau un ritual zilnic,apoi Sofia a facut primii pasi si de atunci nu s-a mai oprit. Nici Claudia ! Nu o poti scapa din ochi pe Sofia-Maria,este ca un pisoias care fuge dupa ghemul de ata,cand este aici,cand este acolo.Daca pana la primi pasi ai Sofiei ,Claudia a crezut ca isi va putea relua macar mersul la cosmeticiana si la coafor,acum si-a dat seama ca mai are de asteptat pana sa fie iar rasfatata de maini dibace si relaxante.

Dar o face cu bucurie pentru ca in produsele Apidermin  si-a gasit propriul salon de cosmetica acasa si are o coafeza indemanatica in samponul si masca de par Floramin.

Crema pentru fata Apidermin http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/apidermin-crema-pentru-fata-54ml-detail.html ) .



Laptisorul de matca, hrană regala, complex de vitamin B, C, D şi E , este o substantă naturală cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat în substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sângelui. Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptişorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid. Retinol A sau vitamina A, datorita actiunii sale antioxidante ajutand la reducerea ridurilor fine si micsorarea porilor. Absorbit de piele, retinolul A, duce la creşterea productiei colagenului, bariera naturală a pielii împotriva factorilor agresivi din atmosfera.  Ceara naturală de albine completeaza laptisorul de matca şi  Retinol A fixand apa si substantele hranitoare in celulele pieli .Rasfata: tenurile uscate, tenuri foarte uscate, obosite si deshidratate. 

Mami de Sofia-Maria stie ce importanta este igiena mainilor mai ales intr-un mediu unde este un copil mic. Dar contactul indelungat cu apa usuca mainile ,astfel Claudia are la indemana mereu crema de maini  Floramin (http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/floramin-crema-pentru-maini-detail.html ) .




Pielea mainilor are o sensibilitate ridicata datorata contactului cu mediile extreme si expunerii directe, iar hranirea ei este extrem de importanta. Hidratarea celei mai delicate mieri de salcam, bogata in proteine si vitamine se intalneste cu proprietatile calmante ale musetelului intr-o crema ce rasfata chiar si cea mai uscata piele.
Proprietatile nutritive ale mierii de flori de salcam fac din aceasta un ingredient ideal pentru ingrijirea mainilor. Mierea de flori de salcam reface pielea crapata sau uscata in profunzime, stimuland regenerarea naturala a celulelor. Fiind un bun emolient si umectant, mierea stimuleaza hidratarea pastrand pielea hranita o perioada mai lunga. Uleiul de flori de musetel completeaza actiunea mierii de flori de salcam, datorita actiunii tonice, antiseptice si anti-inflamatorii. Proprietatile antioxidante ale musetelului si actiunea regeneratoare a mierii fac din acest rasfat apicosmetic un bun aliat impotritva imbatranirii pielii mainilor. Glicerina reda elasticitatea si supletea. Hidratarea asigurata de uleiul de musetel si miere este pastrata in profunzimea pielii de glicerina.

Samponul de par Floramin ( http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/floramin-sampon-nutritiv-detail.html ) 




Hraneste si hidrateaza firul de par pe toata lungimea de la radacina pana la varf datorita mierii de flori de salcam. Extractul de urzica si musetel face din Floramin un cocktail de glucide si vitamine pentru par.
Mierea de flori de salcam, ingredientul activ, tonifica, revitalizeaza si reface firul de par, lasandu-l mai puternic, mai sanatos, mai stralucitor.

Odata pe saptamana foloseste masca de par Apidermin ( http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/apidermin-masca-regeneranta-pentru-par-28-detail.html ).







Masca regeneranta Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, masca Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza.
Laptisorul de matca stimuleaza cresterea parului iar ceramidele redau elasticitatea naturala, eliminand riscul ruperii. Parul tratat chimic sau agresat de mediu isi recapata stralucirea. Bio Keratina netezeste structura firului de par, printr-o pelicula protectoare.

La salate si in scop curativ Claudia foloseste numai otet de mere si miere Apifruct ( http://www.complex-apicol.ro/boutique/otet/otet-din-mere-si-miere-450-ml-74-detail.html ) datorita proprietatilor sale.



Produs 100% natural, obtinut prin fermentatie naturala, otetul din mere si miere de albine detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din mere si miere este alternativa sanatoasa pentru otetul realizat prin procedee chimice care dauneaza organismului uman. Otetul din miere nu are doar un gust excelent dar si efecte terapeutice incredibile, spunandu-se despre otetul de mere si miere ca vindeca 100 de boli.
100 de boli vindecate de otet:
anemie, intoxicatii, afectiuni renale, hipocolesterolemie, indigestie, litiaza renala oxalica si fosfatica(pietre la rinichi), pielite, cistite, nevroze, migrene, hipercorticism, nevralzii, sterilitate, antibacterian, reumatism, obezitate, migrene.

Iar in ceai,cafea,in pireul de fructe al Sofiei,Claudia cumpara numai Apis Felix miere de flori de salcam  (http://www.complex-apicol.ro/boutique/miere/miere-poliflora-950g-52-53-detail.html ) pentru ca este sanatate din natura !



Oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor, mierea este: medicament, indulcitor natural, nutrient excelent, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian , antimicotic si antioxidant, laxativ natural. Proprietatile anti-inflamatoare calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile,ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele.Mierea , cel mai dulce medicament, contine vitamine precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici si revitalizarea celor in varsta. Acestor vitamine li se adauga minerale precum: cupru, iod si zinc (in cantitati mici datorita prezentei in polen). Bunatatea mierii, gustul si dulceata florilor este insasi medicament pentru suflet.
Mierea monoflora de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta. Mierea de salcam romaneasca a facut celebra apicultura romaneasca obtinand numeroase premii internationale.
Buna ca mierea, pentru ca:
este cea mai buna alegere pentru diabetici- continut mic de zaharoza, regleaza functiile intestinale, lupta impotriva bolilor respiratorii, proprietati hidratante in cosmetica.

Claudia are grija ca si Tati de Sofia-Maria sa fie rasfatat de produsesle Apidermin astfel ca in colectia ei are si Samponul pentru barbati Apidermin contra caderii parului ( http://www.complex-apicol.ro/boutique/cosmetice/sampon-contra-caderii-parului-apidermin-for-men-detail.html ) 




Inconjurata de atatea " bunatati " din natura,cu Apidermin si Floramin  la indemana ,Claudia nici nu simte ca este privata de lucrurile care candva ii faceau placere iar acum se poate dedica fetitei sale suta la suta si poate fi doar Mami de Sofia-Maria ! 





5 comentarii: