duminică, 6 noiembrie 2016

#buzzlitomove

LITOMOVE - Reporneste !





Chiar daca sunt o mamica tanara anii isi spun cuvantul. Oricat as vrea sa reneg niste ani din frumosul buchet al vietii,organismul imi aminteste totusi varsta reala,ba ma doare ici,ba colo...
Mai greu a fost cand am observat ca nu ma mai pot indoi asa usor de ghenunchi,sau daca m-am aplecat dupa ceva s-a dus sprinteneala cu care ma indreptam la loc.

A inceput sa ma doara si spatele, ieseam cu catelul la plimbare si abia asteptam sa ajung acasa,din cauza durerilor de spate si de picioare plimbarile se scurtau considerabil chiar daca catelul ar mai fi vrut sa stea afara.




Deasemenea a trebuit sa iau o pauza de la hobby-ul meu : Zumba.Daca pana nu demult nu lipseam la nici o ora de Zumba din cele trei pe saptamana,de cand cu durerile de la ghenunchi si spate a trebuit sa spun pas cu mare regret.Mobilitatea mea ajunsese la zero.Din pacate durerile erau prea mari ca sa pot continua,nu mai tineam pasul cu ritmul,nu mai respectam coregrafia,le incurcam pe colegele mele.




Intr-o zi am aflat de pe pagina facebook BUZZstore (https://www.facebook.com/BUZZStoreRomania/?fref=ts ) despre LITOMOVE  de la Litomove Romania ( https://www.facebook.com/LitomoveRomania/?fref=ts ) , un produs 100% natural cu complexul unic ROSENIDS din macese pulbere si vitamina C care :

REGENEREAZA : contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

PROTEJEAZA : opreste distrugerea celulelor cartilajelor si stimuleaza dezvoltarea unora noi.

STIMULEAZA FLEXIBILITATEA : reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea articulatiilor.

BUZZstore oferea 150 de kit-uri gratuit spre testare ,m-am inscris si am avut placerea de a fi aleasa intre cele 150 de persoane buzz.
Am asteptat cu nerabdare sa ajunga pachetul de la BUZZstore si Litomove Romania,imi pusesem multe sperante in acest produs.
A ajuns iar kit-ul Litomove continea :

2 flacoane Litomove -echivalentul a doua luni de tratament
6 brosuri informative
5 vouchere pentru prieteni si colegi.




Din brosura am aflat ca macesele continute de LITOMOVE provin din 3 specii de maces,in mare parte Rosa Canina,cultivate in Chile de la 200 la 700 m deasupra nivelului marii.Altitudinea mare,climatul arid si lipsa fertilizarii determina maturizarea mai lenta a fructelor.
Fructele sunt culese dupa doar 3 ani de la plantare,sunt atent selectionate si procesate ulterior printr-o metoda complexa,la temperaturi constante joase,pentru a se asigura concentratia mare de ingrediente active.
Doar invelisul rosu al fructelor de maces este folosit intrucat s-a demonstrat ca doar invelisul este bogat in ingrediente active cum ar fi : caroteni,flavonoizi,acizi triterpenici etc .

Litomove are dubla actiune asupra articulatiilor,efect antiinflamator,efect antioxidant,reduce durerea si imbunatateste flexibilitatea.
Doza zilnica recomandata : 3 capsule pe zi.Capsulele se pot lua toate odata sau separat in orice moment al zilei.Capsulele se pot inghiti ca atare,cu apa sau se pot desface.
3 capsule contin : macese pulbere 2250 mg,Vitamina C 80 mg.

Pe Litomove Romania gasim istoria lui Litomove : 
http://www.litomove.ro/complexul-rosenoids/istoria-litomove

Prima vizita cu Litomove  si materialul informativ plus un voucher de cumparaturi i-am facut-o mamei mele.Este la varsta cand bastonul ii este un aliat de nadejde cand pleaca de acasa.
Doar ca renuntase sa mai iasa in fiecare zi din cauza durerilor articulatiilor,ne ruga pe noi sa-i cumparam cele necesare.
Binenteles ca s-a bucurat de vizita mea iar cand i-am aratat de ce venisem s-a bucurat si mai tare.M-a ascultat cu interes,a citit despre Litomove iar a doua zi cu voucherul ce i l-am oferit si-a cumparat prima cutie de Litomove echivalentul unei luni de tratament.





Rezultate vizibile sunt dupa trei saptamani de admistrare si sunt necesare 3 luni de tratament pentru recapatarea mobilitatii. 
Mama mea dupa doua saptamani de tratament cu Litomove iese zilnic si isi face singura cumparaturile.
Intr-una din plimbarile sale s-a intalnit cu Nenea Marin si din una intr-alta mama i-a spus despre Limotove.
Nenea Marin a vrut sa stie mai multe despre Limotove si i-am facut o vizita.Un pliant si un voucher au ramas la el mai ales ca ramasese uimit sa o vada pe mama mea cat de usor se deplasa.





Urmarind postarile mele doua vecine m-au invitat sa le povestesc si lor despre Litomove.Amandoua au mame in varsta cu probleme de mobilitate si dureri ale articulatiilor. 
Intre timp eram si eu la a doua saptamana de tratament Litomove si am putut sa le asigur ca mobilitatea mea s-a imbunatatit simtitor,ma misc mai usor,simt ca am putere in picioare,ies cu catelul si pot sta cu el afara mai mult decat pana atunci.La Zumba nu putusem sa ma testez deorece din cauza unor probleme nu s-a tinut o perioada Zumba.





Intrand pe FarmaciaTei.Ro am vazut ca,comercializeaza  Litomove si mi-am facut cunoscuta parea despre acest produs lasand un review la produs pentru a afla cat mai multa lume despre acest produs revolutionar.




Multumesc BUZZstore si Litomove Romania pentru oportunitatea oferita de a cunoaste si a testa LITOMOVE ,de a-mi recapata mobilitatea si a uita de durerile articulatiilor.

LITOMOVE - Reporneste !  








7 comentarii:

  1. Un articol foarte fain, cu informatii utile. Litomove se bucura de asta ! #buzzlitomove

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Serban !
      #buzzlitomove ca sa afle cat mai multa lume despre LITOMOVE !

      Ștergere
  2. Aș dori să încerc acest produs LITOMOV dar nu l-am găsit și nu știu cît costă .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua D-na Georgeta,aveți posibilitatea de a achiziționa tratamentul pe 3 luni online de pe Farmacia Tei.Ro , momentan o cutie de Litomove 90 capsule este 38 lei.
      Eu de acolo mi-am achiziționat și i-am luat și mamei mele necesarul de Litomov.
      În speranța că v-am fost de ajutor, vă salut cu drag.
      Sănătate și #rezultateculitomove.

      Ștergere
    2. https://bazar-idei.blogspot.ro/2016/11/litomove-romania-trecut-o-luna-de-cand.html?m=1

      D-na Georgeta și în link-ul alăturat găsiți informații despre Litomove.
      Sănătate multă !

      Ștergere